Madlavning - Mænd

Madlavning – mænd.

 

Vi er klar til ny sæson i madlavningsholdet for mænd på Hundelev skole. I foråret genstartede holdet efter en pause og i en ændret form hvor man mødes en gang om måneden. Dette koncept forsætter i denne sæson hvor der foreløbig er fastsat 4 onsdage indtil jul. Vi håber mange friske mænd har lyst at deltage, der kræves ingen specielle forudsætninger for at være med men man skal være forberedt på nogle hygge aftener med god mad. Som deltager er man medbestemmende for hvad der skal laves på de 4 aftener.

Der ”kokkereres” onsdage d. 13/9 – 11/10 – 8/11 - 6/12, alle dage kl. 18.00-21.00 i skolekøkkenet på Hundelev Friskole.

Pris for deltagelse er 250,00 kr. indtil jul der betales ved start, der ud over afregnes forbrug at madvarer løbende. Da der er max deltager antal er tilmelding nødvendig og sker ved at ringe/SMS til Helge på 20870623 eller mail: helge@vittrupug.dk, efter først til mølle-princippet. Der skal ligeledes være et min antal deltagere for at holdet oprettes så hurtig tilmelding tilrådes. Er der spørgsmål eller man ønsker at høre lidt nærmere kan man selvfølgelig også kontakte Helge på ovenstående.

 

(Der er stadig enkelte ledige pladser før jul og der startes igen efter jul – kontakt Helge om dette)

Madlavning - Thai Mad

Thai mad

 

Hvis du mangler inspiration til madlavningen eller bare har lyst til at lave anderledes mad i selskab med andre, har du muligheden her.

3 onsdage i efteråret vil Dar Grods undervise i Skummesalens køkken, hvor der maksimalt er plads til 8. Derfor er forhåndstilmelding nødvendig og det bliver efter princippet først til mølle.......
Undervisningsaftnerne bliver onsdagene 27. september, 25. oktober og 29. november

Tidspunkt: kl. 18.00 – 21.00

Pris: 450 kr. incl. madvarer

Tilmelding til Janne på tlf. 2484 1478

 

(Thai mad-kurset er fuldtegnet i efteråret men der ny mulighed efter jul – kontakt Janne om dette)