Ungdomsbadminton

Så er badmintonsæsonen slut for i år. Vi var lidt i tvivl, om vi skulle lave et nyt hold for nybegyndere, da vi skulle planlægge vintersæsonen sidste år. Det viste sig at være et klogt træk at gøre det.
Vi havde en lidt træls start, eftersom vi ikke viste, om vi overhovedet kom i gang pga. udsættelsen af Vittrupskolens start. Det gjorde vi så lidt forsinket, og det har nok også givet udslag på antallet af spillere.
Første træning var rimelig lovende med 5 nybegyndere, og 3 øvede, men vi må så erkende, at de øvede faldt fra, undtagen en enkelt, som blev ved hele sæsonen. Det må jeg nok sig er godt gået Søren. At møde op ene mand til træning næsten hver gang - det er flot.
Vi må jo også erkende, at havde vi ikke startet et nyt hold op, så havde der ikke være tnoget som hed ungdomsbadminton i denne sæson.
Træningsøvelserne stod Helge mere eller mindre for. Tak for det. Det var sjovt at prøve kræfter med rollen som træner. Også tak til Carsten, som hjalp med træningen af begynderholdet. Selv havde jeg fornøjelsen af at give Søren den første halve time, inden Helge kom over til os sammen med Thomas, hvor de fik lidt hård træning.
Stor tak til spillere og trænere for denne sæson.
Vi håber på, at vi kommer i gang til tiden med den nye sæson, som venter foran os.
Jeg glæder mig i hvert fald til sæsonstarten.
Hilsen Jesper

 

Seniorbadminton.

 

Så er vi kommet dertil, hvor vi skal lukke ned for seniorbadminton
for denne sæson.
Vi har stort set haft fuldt hus på alle baner, mandag og
tirsdag. Det er bare skønt, at alle har hygget sig med
badminton.
Vi siger tak for en god sæson, og vi håber på, at vi ser
alle igen til efteråret.
God sommer til alle!
Karsten