Fodbold – sæsonstart.

 

Ungdomsfodbold for drenge i aldersgruppen ca. 10-15 år har sæsonstart indendørs fredag d. 26/10 kl. 18.00. Der trænes herefter fredage kl. 18.00-19.00.

Trænere for ungdomsholdet er Mikkel og Michael.

Damesenior er for alle piger/damer uanset færdigheder der har lyst til motion ved at dyrke fodbold indendørs. Her er der sæsonstart mandag d. 29/10 kl. 18.00.

Derefter spilles der hver mandag kl. 18.00-19.00.

Herresenior over 15 år har ”tyvstartet” sæsonen men man kan altid nå at være med. Her spilles der hver fredag kl. 19.00-20.30.

Alle fodboldhold træner i hallen ved Vittrupskolen og de 2 første gang er det gratis at prøve at spille med.

Stadig masser af mulighed for at deltage på hold i Vittrup UG.

 

-      I floorball kan alle uanset alder og køn være med. I onsdags var vi 15 og det var sjovt men der plads til mange flere i hallen – så prøv at være med, det er helt sikker også noget for dig. Der spilles hver onsdag kl. 18.30-20.00.

-      Badminton ungdom er både for nybegyndere og mere øvede da vi er opdelt i grupper. Alle træner mandag kl. 17.00 – der er gratis prøvetid indtil efterårsferien. Har du lyst at prøve badminton eller måske har spillet før er det bare at møde op.

-      Badminton senior – der er stadig ledige baner tirsdag kl. 19.00-20.00 og der han lejes både for hele sæsonen og på timebasis så længe der er plads. Kontakt Anette på 53291196 for booking af bane.

-      Fodbold, senior motion over 15 år har sæsonstart nu på fredag d. 5/10 kl. 19.00.

-      Fodbold, drenge 10-15 år har sæsonstart fredag d. 26/10 kl. 18.00.

-      Madlavning, mænd på Hundelev Friskole har næste madaften onsdag d.10/10 kl. 18.00. Der er stadig plads til enkelte deltagere-kontakt Helge på 20870623 hvis du vil være med.

Floorball – NYHED!

 

Så er det i dag onsdag d. 5/9 kl. 18.30 at floorball opstarter som en nyhed i Vittrup UG. Alle kan være med anset alder, køn og færdigheder. DGIs instruktør deltager på den første aften og viser hvad floorball går ud på og hvordan det kan spilles på flere måder - så alle kan være med. Her er således en aktivitet hele familien kan gå til og være sammen om.

Der spilles onsdag kl. 18.30-20.00 i hallen ved Vittrupskolen - husk indendørssko, øvrige ting der skal bruges findes i hallen.

”Net-hejsning” i ungdomsbadminton.

 

Mandag d. 3/9 opstarter sæsonen for badminton. For ungdom bliver det i år med net-hejsning hvor vi stille og rolig starter op og alle over 7 år kan være med og prøve badminton. Vi har ketsjer der kan lånes hvis du gerne vil prøve at være med og ikke lige har en selv. Er du ældre og måske også har spillet før er det også holdet for dig da vi opdeler træningen efter alder og niveau. Vi spiller hver mandag kl. 17.00-19.00 og første gang d. 3/9 slutter vi med pølser og sodavand. Så kom og være med.

 

Børglum Klostervej blev ny mester i gadefodbold.

 

Ved søndagens gadeturnering i Vittrup hvor 20 spillere kæmpede om titlen som gademester 2018 stod det straks klar at der skulle kåres en ny vinder da sidste års mester, Løkkensvej ikke kunne stille nok folk til hold. Efter en spændende turnering med 6 kampe blev Børglum Klostervej fortjent ny mester med 1 points forspring til Vittrup Hedevej som dermed blev nr. 2. På de næste pladser kom Gl. Vittrupvej og det sammensatte hold Skøttrup/Hundelev. Spillerne fra Skøttrup/Hundelev tog dog revanche og vandt den afsluttende straffesparkskonkurrence.

Eftermiddagen sluttede med kaffe/sodavand + hjemmebagt kage til alle spillere/tilskuere og præmieoverrækkelse til de vindende hold.

Gadefodbold

Vittrup – søndag d. 12/8 2018.

 

Sidste år blev Løkkensvej vinder men nu spilles der igen spillet om hvilken vej/område i Vittrup og omegn der kan kalde sig ny Vittrup-mester 2018.

Alle kan være med og derfor er flg. regler gældende:

* 5 spillere på banen af gangen, heraf 2 børn og/eller damespillere.

* Fri udskiftning.

* Kampe af ca. 5-7 min varighed.

* Ingen fodboldstøvler.

* Dommer i alle kampe.

Der spilles på minibane på legepladsen bag ventesalen og der er præmier til vindende hold/gade.

Program for eftermiddagen er:

* Kl. 13.15(senest) Alle møder frem og der laves hold og spilleplan.

* Kl. 13.30. Kampene starter.

* Kl. 15.00. Turneringen slutter og der er afsluttes med fælles gratis kaffebord.

 

Det er vigtigt at vi er klar kl. 13.15 så vi hurtigt kan få gang i spillet, så aftal allerede nu med naboen om at møde op. Bliver der gader/områder, der ikke kan stille nok spillere lånes/blandes der selvfølgelig så der bliver hold og man kommer til at spille – så mød endelig frem.

 

Borgere der ikke vil/kan spille med er selvfølgelig også meget velkommen til møde frem og heppe på sine naboer.

 

Vi håber på en god eftermiddag.

 

Vittrup Ungdoms- og Gymnastikforening.

 

 

Søndagsfodbold stopper.

 

Interessen for at spille fodbold udendørs på Vittrup stadion søndag eftermiddag har dette forår og sommer desværre ikke været særlig stor og stabil. Det har kun været muligt at spille ganske få gange og et håb om at det kunne stabiliseres når de ordinære turneringer holdt sommerpausen viste sig heller ikke muligt.

Derfor har vi besluttet at stoppe udendørsfodbold for i år og håber der viser sig interesse for at prøve igen til næste forår. I stedet kan der så samles kræfter til den planlagte gadefodbold-turnering der uændret løber af stablen søndag d.12/8 kl.13.30. Her kan alle være med. Se nærmere både her på hjemmesiden og opslag når tiden nærmer sig.

Cykeltur og cirkus!

 

Sommerens 2. cykeltur samlede 15 deltagere og denne gang gik turen via Jacob Damsvej til Skøttrup hvorefter vi krydsede Løkkensvej og kørte over Furreby. Vi gjorde kort hold ved cirkus da havde forestilling denne aften i Løkken og så dyr på græs som vi ikke normalt ser! Næste stop var ved den ny-anlagte plads ved Strandpavilionen hvor der tid til forfriskning og ”et kig” på Vesterhavet da denne lidt blæsende sommeraften ikke kunne animere nogle af deltagerne til at bade/dyppe tæer!

Hjemturen til Vittrup gik af Løkkensvej i medvind og med afslutning ved legepladsen efter 15 km cykeltur.

Fint fremmøde til cykeltur.

 

På en rigtig fin sommeraften kørtes sæsonens første cykeltur. 20 cyklister i alle aldre var klar og da der var stemning for at køre omkring stranden i det gode vejr gik turen via Løkkensvej til Gølstrup hvor vi drejede til Jelstrup og videre til stranden i Nr. Lyngby. Har var så tiltrængt ophold og hvil og de mest ivrige mærkede vandtemperaturen med tæerne!

Ved hjemkomsten til Vittrup var der kaffe, kage og forfriskninger på legepladsen bag ventesalen.

Næste cykeltur er fastsat til torsdag d. 5/7 kl. 18.30. Vi håber igen på godt fremmøde på en aften hvor der hviledag i VM-fodbold

Cykeltur – vi forsøger igen…..

 

Cykelturen Kr. Himmelfartsdag måtte jo desværre aflyses pga. regn- og tordenvejr men nu synes vejret meget stabilt til sæsonens næste tur på torsdag d. 7/6.

Vi mødes ved tanken i Vittrup kl. 18.30 og kører en tur området. Alle kan deltage og der kan medbringes forfriskning/kaffe som vi nyder undervejs eller når vi kommer retur til Vittrup. Vi håber på fint fremmøde og en god sommeraften.

Så ruller fodbolden udendørs igen….

 

På søndag d. 29. april kl. 13.00 er der opstart for udendørs fodbold om søndagen på Vittrup stadion. Vi starter med en let omgang bold for lige at få benene i gang igen og traditionen tro slutter vi første spilledag af med pølser og øl/vand. Alle er velkommen til at være med uanset niveau – eneste krav er at du har lyst at spille fodbold og have en hyggelig eftermiddag. Har du aldrig prøvet at være med før så er chancen der på søndag!

Fodbold fortsætter herefter hele sommer hver søndag kl. 13.00-15.00.

Nyeste udgave af vores foreningsblad er i disse dage på vej rundt – så kig godt efter i postkassen! Her kan der blandt andet læses nærmere om sommerens aktiviteter og den afsluttede indendørssæson.

Vintersæsonen slutter.

 

De indendørsaktiviteter i hallen slutter med udgangen af marts og pga. påsken er sidste træningsdag i hallen derfor onsdag d. 28. marts.

Madlavning på Hundelev skole slutter d. 4. april.

Foreningsbladet omdeles sidst i april og de udendørs aktiviteter starter omkring 1. maj. Se nærmere her på hjemmesiden.

 

Bestyrelsen konstitueret. 

Bestyrelsen for VUG har efter generalforsamlingen konstitueret sig uændret:

Formand                  Helge Ulrik
Næstformand           Karsten Andersen
Kasserer                 Janne Jacobsen
Sekretær                Ina Mejlholm
Øvrige                    Anette R Nielsen, Henrik Mogensen & Jesper Pedersen.

Genvalg til bestyrelsen.

 

På generalforsamlingen forleden i Skummesalen aflagde formanden Helge Ulrik beretning om året aktiviteter. Kasserer Janne Jacobsen fremlagde det reviderede regnskab og følgende blev valgt:

 

Til bestyrelsen:

Karsten Andersen (genvalgt)
Anette Nielsen (genvalgt)
Henrik Mogensen (genvalgt)
Janne Jacobsen (genvalgt)

Suppleanter:

Klaus Nielsen (1.suppleant)
Jacob K. Pedersen (2.suppleant) 

Revisor:

Gitte Nielsen (genvalgt)

12 deltog i generalforsamlingen der sluttede med kaffebord. Bestyrelsen konstituerer sig på et senere møde.