Nyt fra formanden

Sommeren går så småt på hæld. Den har indeholdt alt fra en småkølig start, der blev afløst af flere uger med tørt vejr og høje varmegrader, inden der i starten af august kom masser af vand med byger, der nærmede sig skybrud. Med dette blad på gaden, er det så blevet tid for at tænke på efterår/vinter og de indendørs aktiviteter, og VUG er klar med programmet for vintersæsonen.

Af aktiviteter i sommer har der bl.a. været spillet tennis. Dog har banen desværre i flere omgange kortvarigt været lukket pga. de store nedbørsmængder. En enkelt cykeltur blev det til i forsommeren, imens to andre planlagte ture måtte aflyses.

Med Vittrup Fri Fagskole i en glædeligvis positiv udvikling, er vi glade for igen at kunne opstarte vores vintersæson i hallen, hvor flere af aktiviteterne starter i den første uge af september. Programmet byder på flere kendte aktiviteter, og sidste års nyskabelse floorball er selvfølgelig også igen klar med stave og bolde. Er man mere til madlavning, har VUG også det på programmet, og bemærk også sæsonens nyskabelse ”Spil og Sjov” for alle aldersgrupper i Skummesalen. Læs meget mere om alle aktiviteterne inde i bladet.

Går du med en ide til noget helt andet, en aktivitet som kunne være interessant at tage på programmet, hører vi som altid gerne nærmere. Flere aktiviteter gavner og hjælper alle og plads/tid finder vi helt sikkert en løsning på.

I løbet af vintersæsonen forsøger vi at arrangere en tur for medlemmer/sponsorer til en fodbold-eller håndboldkamp eller lignende sportsevent for en mindre egenbetaling. Nærmere information om dette tilgår i de enkelte aktiviteter, når turen er fastlagt. Hold også øje med nyt i og omkring foreningen på vores hjemmeside og Facebook.

Alle aktive ønskes hermed en god sæson.

Helge