Nyt fra formanden

Nyt fra formanden.

 

Sommeren har vejrmæssigt været meget lidt begunstiget med varme og sol. Også over VUGs faste samlingssted, centret i Vittrup har der hængt tunge skyer det meste af sommeren. Som de nok fleste bekendt har bestræbelserne på at etablere fri fagskole på Vittrupskolen været en sej kamp, hvor konkurs og hele tiden andre nye vanskeligheder truede med at kuldsejle planerne. Med en helt fantastisk vilje og gejst fra bestyrelsens side, hjælp fra samarbejdspartnere og en solidt økonomisk håndsrækning fra foreninger og lokale borgere lykkedes det i de sidste dage at få tingene på plads. Skolen skal nu finde elever til hurtig start og stedet er sikret på lokale hænder og til fortsat lokal benyttelse.

Det har helt vital betydning for VUG og vi ønsker stor tillykke med resultatet og tak til alle som har bidraget. Vores start af indendørs sæson har af samme grund været på standby men nu er der gjort rent i faciliteterne og vi er klar til at tage fat på aktiviteterne med kort varsel. Vi er bevidste om at den noget sene sæsonstart kan have haft indflydelse på nogens valg af aktiviteter til vinteren men håber og tror at mange af jer alligevel som os – har holdt vejret og lige set til, hvad der blev resultatet.

Så nu er vi klar med mange af de kendte aktiviteter, et enkelt nyt badmintonhold for helt unge spillere er på programmet og vi glæder os meget til igen at komme i gang i de vante omgivelser. Madlavning er startet for begge hold men der er stadig plads på herreholdet.

Vores foreningsblad udkommer ikke i efteråret, vi har brugt kræfterne på hurtigst muligt, da afgørelsen om hallen kom, at få programmet lavet færdig og få startet sæsonen. Men vi er selvfølgelig tilbage med bladet igen i 2018.

Har nogen god ideer til nye aktiviteter hører vi gerne, der er plads og muligheder nok. Med håb om at der vil komme god gang i aktiviteterne ønskes alle en god sæson.

 

Helge.