God tilslutning til cykeltur.

 

Med 17 deltagere blev sæsons 2. cykeltur (d. 6/7) den hidtidige mest velbesøgte. Turen gik denne gang over Vittrup Hede til Rubjerg og videre til Jelstrup kirke hvor vi holdt stop ved kirkestien. Dernæst gik turen over Nr. Lyngby med at stop ved havbakken inden beslutningen blev at køre hjem til Vittrup hvor vi nød det medbragte kaffe på legepladsen ved ventesalen i læ for den lidt halvkølige sommeraftensbrise.

Da der stadig er mange gode forslag til nye udflugtsmål i omegnen vil der bliver yderligere en cykeltur sidst på sommeren. Nærmere tidspunkt vil fremgå her på hjemmesiden og via Vittrup By SMS-service.  

 

 

Cykeltur.

 

Til sæsonens første cykeltur Kristi Himmelfartsdag (d. 25/5) var der god tilslutning og de 15 deltagere cyklede i fint vejr til Hundelev og fortsatte efter et kort ophold til Kajholm Plantage hvor Margit stod klar med kage til det medbragte kaffe. Turen hjem til Vittrup gik over Nr. Lyngby.

Der er allerede bestilt godt vejr til torsdag d. 6/7 hvor næste cykeltur er planlagt. Vi mødes bag den tidligere købmandsbutik kl. 18.30 og cykler igen en tur i området hvor alle kan deltage.